kolmapäev, 6. jaanuar 2010

maratonile. sellele Tartu omale.

talveõhtuid veedan siin.

tänane lõunalkäik lõppes küsimusega "miks mitte?". ja seda märksõna Tartu Maraton peale. tõepoolest, miks mitte. pole seni rahvaspordiürituste ühel pärlil kaasa löönud ja sel aastal lubab lumist talve. kuu aja pärast siis.

üle-eile proovisin seni vingeima suusapaariga sõita. suusalaenutuse pakutavad on nende kõrval ikka lauad. edasiliikumiseks nähtav vaev kahanes jõudsalt ning laskumistelgi ei pidanud poolelt mäelt raiuma hakkama, et teistele jalgu mitte jääda ning tõusudestki sai lenneldes üles. suusatamine võib nii meeldima hakatagi. suusal ja suusal on vahe. ja keppidel. ja saabastel. teate ise, kuhu tüürib :P

kaks tobedat käpulikäimist proovisin muidugi ka ära. õppetund, et ei ole vaja hoo pealt hakata laskumisel klassikajälge sisenema. suusk ei ole rulluisk, et hüppad ja tõstad, see vajab veel harjumist. muidu, vinge - lumi, lumine mets, värske õhk, loodus. uhh. lähen katsetan täna Nõmme radu ka vahelduseks. rajal siis ehk näeme.

4 kommentaari:

Kaido ütles ...

Vot kui määrimise peale hakkad mõtlema, siis suusarajale enam ei jõuagi. Jäädki poodi ja puki juurde pidama.

Maratonil näeme, või siis mõnel õhtul Pirital.

Rivo ütles ...

Kaido, karta on, ma pole sellesse keemiasse veel süvenema hakanud. liiga palju uut infot sportimisega :P

muidu ma vist ühel õhtul juba nägin sind, aga mu kiirus ja suusatamine ei võimalda veel ei korralikult tempot teha või taga-ajamist vms :P niiet näeme. maratoni osas otsustan peagi.

Riho ütles ...

Mis suusad siis kaubaks läksid?

Anonüümne ütles ...

Ma määrin juba oma suuski kodus, lisaks pereliikmete suusad. Läheb oma paar tundi ära.

lauri