pühapäev, 5. aprill 2009

Spinning Madness - tehtud

StenAleks ÜTLEB:

Hei sõbrad spinnarid. Aitähh kõigile, kes kohale tulid, et talvisele sisehallis kükitamisele ühiselt mõnus punkt panna! Ma ei tea, kuidas teiega on, aga minu meelest oli see punkt küllalt kindel ja rasvane.

Olen varem teinud kaks korda 2,5 tunnist spinni, aga see oli sõna otseses mõttes Madness;)Pärast teist treeningtundi oli tunne, nagu oleks keegi kallanud mu üle pange veega. Palju polnud puudu sellest, et isegi minu liitrist kaasa võetud veest oleks jäänud väheseks.

Siinkohal tahan aga kõikidele osalejatele suure kiidulaulu laulda. See oli väga tore positiivne üllatus, et nii paljud teist kõik kolm tundi vapralt vastu pidasid. Seda veel eriti arvestades asjaolu, et paljudele teist oli see üldse elu esimene spinning:) Tublid!!!

Ekstra tänu tahan avaldada treenerile, Kristjan Prüüsile, kelle energilisus ja positiivsus panevad kadestama! Tema käe all on trennid garanteeritult lahedad ja meeldejäävad.

Samuti suured tänud Rivole, kes väntamise vahel jõudis veel ka ürituse tulevaste generatsioonide tarbeks pildile jäädvustada;)

Aitähh veelkord kõigile ja ületame ennast jälle!


RIVO ÜTLEB:

kes täna tulemata jättis, puhtalt teie kaotus, ma arvan:P ja tulijate võit. 3 tundi ratta seljas möödus tegelikult kiiresti. raske hetk oli ainult siis, kui teine tund täis sai. aga siis sai juba koeral sabast ka üle ja lõpuni vedas ilusti ära. sadakond kilomeetrit ehk kokku ja kahlasin pärast veel mõnuga kilomeetri ujulas peale ka. lisada siia veel saun ning nüüd vajungi kodus üha sügavamale diivanisse.

fotodel klikates saab veidi suuremalt ka.

PS. veebruaris tegime samuti midagi toredat - Patkuli Challenge. järgmine ühisrassimine peagi.

kohe läheb lahti.


ilm oli soe.


töökoht kolmeks tunniks.


peakorraldaja Sten ootab teised järele.


tehtud. treener Kristjan Prüüs suhtub õigesti.


venitus vol 1...


... ja vol 2.


velod.

5 kommentaari:

Lemmi ütles ...

ümisen rahulolust ja samuti tänutundest korraldajate ees: http://urbaanika.blogspot.com/2009/04/isiklik-olumpia-spinning-madness.html

tänane näitas täiesti selgelt - me suudame, kui ennast ainult kätte võtta!

päikest!

StenAleks ütles ...

Aitähh, Shalaya:) Tore, et sulle üritus meeldis ja tore, et sa tulid.

Nagu postituseski mainisin, siis oli see väga positiivseks üllatuseks, et nii paljud kõik kolm tundi vastu pidasid. Superlahe!

Peatse eneseületuseni;)

Madis ütles ...

Huvitav, kas see spinning on tavalisest maantee/maastikusõidust raskem? Olen käinud Tartu Rattarallil 133 km, Tartu Rattamaraton 84 km, Haanja 100 km jne, kus alla nelja tunni ei tule minul mitte kuidagi sadulast eemal olemata. Saab küll nö tirri vahel lasta aga...
Keegi võiks neid erinevusi kommenteerida, kui on kursis.

Rivo ütles ...

Madis, hea küsimus. kahtlustan, et spinn on vaimselt ja füüsiliselt lihtsam ehk tugevamad ei sõida eest ära ja vajadusel saab koormust maha keerata. päriselt mäkke ronides koormusnuppu kruttida ei saa. ja vändates ei saa üldse "koormust" nulli keerata. allamägeminek on samas päriselt muidugi vingem.

rbc ütles ...

Võib-olla järgmine challenge jälle. Trenn oli hää ja täna ei vihka mind ükski lihas.