neljapäev, 5. veebruar 2009

hommikused trennid - check

USA mereväe hommikune trennisessioon.

olen sel nädalal kolmel hommikul enne kella (see on siis enne 6.30) silma lahti saanud ja enne tööleminekut sportlikke asju teinud. seega minu aastatagune mure, et hommikuti ikka ei saa trenniasja, on asjatu. keha harjub ja, kui õhtul ei dramatiseeri varajast kellaaega üle, siis pole üldse hullu.

hommikuse trenni pluss on näiteks, et saab õhtu vabaks. ehk nädalas kümmekond tundi harjutades ei hakka trenn päevakavas domineerima. vähemalt mulle mõjub paremini kui õhtu on vaba. lisaks äratab üles ehk tööle jõudes ei pea enam sellega tegelema. samuti annab meeletu süsti positiivset energiat päeva alguseks.

eile tõmbasin üle paari nädala (üks õnnetuse tõttu polnud üks näpp veekindel) basseinis Toomase kõrvalrajal paari kilomeetri jagu läbi vee. õhtune trenn on kohati ikka täitsa koom - seljatagant ujub keegi selga, siis tuleb keegi lestadega ja liblikat ujudes vastassuunast, paar rada on üldse kinni veepalli tõttu jne. niiet rahulikult tempo tegemise asemel rapsid tühja. hommikune sobib ikka rohkem.

Sten raporteerib peagi, ma loodan, eelmisest nädalavahetusest, kus seltskonna teistega pea 3 tundi siserattaseljas veetsime.

1 kommentaar:

StenAleks ütles ...

Oota...sain ma nüüd õigesti aru, et sa ärkad enne kella 6:30 iseseisvalt ilma äratuskellata üles?:) Väga äge saavutus, Rivo. Süstid mullegi inspiratsiooni.

Minule hommikused tegemised väga meeldivad, aga tavaliselt tähendavad need ülessaamist alles pärast seda, kui äratuskella on juba pool tundi järjest edasi lükatud.

Siiski. Hommiku võlu ei ületa miski. Käisime möödunud nädalal sõbraga kell kuus hommikul jooksmas. Väga tore oli. Tabad just seda hetke, kus päeva lõpetajad, öökullid, oma tööpostidelt koju naasevad ja kuidas uue päeva käimalükkajad elu linnas teistele ette valmistavad. Hommikud on ilusad:)