esmaspäev, 21. mai 2007

Tagasi rajal

Külmetuse asemel võtsin läbi allergia ning täiesti korras oli kõik reedest ja eile tegingi pikema lippe. Kaks nädalat polnudki üle kahe tunni jooksnud. Käisin vaatasin Viimsisse, kesklinnast minekuks ei läinud tundigi. 14 paiku oli päike ning sooja 20 kraadi, see on umbes selline ilm, mis meid Berliinis septembri lõpus ees ootab. Üsna mõnus oli, poole liitri joogi lõppemine teisel tunnil välja arvata. Nädala skooriks siis ainult 35 km.

Muidu olen tavaliselt õhtuti (näiteks alates 20st, päris suvel ka 22 ja 23 paiku jooksnud, sest siis on liiklust, müra ja sodi õhus ning inimesi vähem ning jahedam ka. Eile proovisin pikemat tiiru varasemaks tõsta, sest pikk lippamine soovitatakse teha umbes samal ajal kui tegelik maraton joostakse - organism harjub siis ärkama ning šokk väiksem. Ehk siis tahaks jõuda kella 9 või 10 trennini, mis on pühapäeval korralik väljakutse, sest tõusma peaks ca 6 paiku, et jääks aega päris ärkamiseks.

Üldiselt on ilusa ilmaga raske venida, sest minek on hea kerge ja aegajalt tekib keegi konkurent joostes-uiskudel-rattaga, kellega siis natuke aega ühiselt minna ja väikest viisi võistelda.

Kommentaare ei ole: