esmaspäev, 21. mai 2007

Musta südametunnistuse nädal

Eelmisel nädalal üritasin siis lappida musta südametunnistust ehk varasema nädala tegematajätmisi. esm 28 km (osutus üllatavalt raskeks, põhjuseks ehk vahepealt mitmepäevane paus jooksudes ning sel ajal tarbitud Gruusia hõrgud road), kolmap 13 km maratoni tempos, reede 13 km incl 4x1000m kiiruslõike ning pühap 13 km tiba kiiremini kui maratoni tempos. Niisiis selline kogus jooksmist, et pühapäeva õhtuks olin väsinud :-) Aga, nagu üks tuntud poliitik ütleb: tehtud! :-)

Eelmise nädalaga jõudsin ehk tagasi tavalisse treeningrütmi, st rutiinsed kolm korda nädalas. Ees ootab 9-10 km ots maratonitempos (pulsiga kuskil 155), 13 km incl 4-5 km tempojooksu (u 4.40 km) ja pikk jooks pühapäeval 25 km. Selline on plaan, eks näis, kudias tegelikult.

Aga ühte kurba mõtet jagan veel, nimelt söömisest. Grillihooaeg on täies hoos ning kahjuks või õnneks, jah, grillliha on reeglina imehea. Kurvastusega peab aga nentima, et tegelikult ei ole võimalik leida normaalset grilli, mis poleks sealihast ja suht pekine. On miskit üks õnnetu veisegrill Oskari nimelise kaubamärgi all ning mõned kanavariandid. Kuid valik jooksja jaoks on niruvõitu. Ja niii raske on öelda ei :-)

2 kommentaari:

Rivo ütles ...

võimas kilometraaž. mul oli kaks nädalat pikkade jooksude vahel ning viimane pool tundi kiskus päris raskeks, rohkest joomisest hoolimata. et rutiin on ikka hästi oluline.

Raivo ütles ...

Ma püüan jätkata enesetunde järgi. Hetkel soosib enesetunne kuskil kolme korda nädalas ja kokku 40 km. Treener Raspel soovitas küll neljale korrale üle minna, aga...