esmaspäev, 9. aprill 2007

Neli korda

Eelmine nädal õnnestus teha neli trenni! Pean seda väga heaks tulemuseks ja isegi pereelu ei kannatanud, pigem isegi võitis :-)
niisiis:
esmaspäev - jõusaal, tegin jõu asemel pigem võhma ja vastupidavust, ehk et suurte raskuste asemel suurem korduste arv, nii 10-15 kordust seerias. vatti sai kogu kere. lõpetuseks u paarkümmend minutit jalgratast.
kolmapäev - see va kuuperi test, päris pooleks ei jooksnud, täitsa mõnus tunne oli pärast. kevade kohta isegi väga hea :-) pärast veel kerge jõutrenn ja lõdvestus otsa.
reedel - ligi 13 kilomeetrit väga rahulikus tempos (u 6 minutit kilomeeter), Harku metsas. Seal on päris palju jooksjaid tekkinud, õnneks pole suur osa ratturitest veel talveunest ärganud :-)
pühapäev - 21 kilomeetrit rahulikus tempos (u 6 minutit kilomeeter), võttis küll üsna läbi. Oma osa kindlasti selles, et ei joonud vahepeal ega suurt ka enne. Peab midagi välja mõtlema joogu asjas.

seega laias laastus selline normaalne treeningnädal, nagu ta vist hakkabki olema: üks tempojooks (sh intervall vms), üks lihtsam, u 10 kilomeetrine rahulik jooks, üks pikk rahulik jooks (see peaks olema olulisim) ning kui aega jääb, siis aegaajalt ka muud. Pika jooksuga on nii, et soovitatakse teha kolm korda pikenev (nt 15, 18, 21 km) ja seejärel iga neljas nädal jälle veidi lühem. Aga, tunne on hea ja isu on veel suur. Mõtlen ka, et vist soetan ikka teised jooksutossud veel, praegused Asics nimbussed on küll head, aga kõvasti ka juba maad mõõtnud...

2 kommentaari:

Rivo ütles ...

ilus nädal.

tossudest olen meeldivalt üllatunud nendes adidase supernovades, mida peale jalatesti Art soovitas. ilmselt jooksen selle mudeliga maratoni ka - kerge, head pehmendused ja hästi tuulutatud. suht tundlikud jalad on rõõmsad ka peale paaritunnist rassimist.

raimo ütles ...

Mul on adidastega ikka see va sisetalla probleem. kolmapäeval kuuperit joostes sama jama - vasaku jala sisetald pani jälle ajama. lisaks oli veidi ka tunne, et jalg sai põrutatud - ehkki tegu on adistar cushionitega. ei tea, veel jätkan asicsitega, adidase juurde veel ei naase :-)